Vés al contingut

ACTA DE L’ASSEMBLEA DE L’ACAMPADA PALAMÓS DEL DIA 1 DE JULIOL DE 2011.

5 Juliol 2011

Ens reunim a les 20h, la gent va arribant poc a poc i comencem l’assemblea a les 21:20 amb un total d’assistència de 15 persones.

No hi ha un ordre del dia establert i es comença a parlar de manera lliure, amb els següents temes de discussió:

  • S’han de fer accions per donar-nos a conèixer, la plaça es poc visible. En aquest moment no hi ha cap tipus d’informació. Es proposa posar un plafó informatiu permanent i anar renovant les pancartes i rètols reivindicatius. En aquest sentit, es comenta que les accions només s’haurien de fer quan hi hagués un volum important de gent. La informació hauria d’arribar a tothom, tant via internet com en paper, per tal que ningú en quedi exclòs.
  • Es discuteix sobre si hem d’actuar de manera local o global. Es defensen les dues postures i que les dues son compatibles. També es parlar que seria important posar-se en contacte amb altres assemblees de la zona i treballar en comú.
  • Es critica que no s’assumeixen les responsabilitats que comporta formar part d’aquesta assemblea, ja que aquesta setmana no s’han reunit finalment les comissions per tal de preparar l’ordre del dia , els temes i propostes a debatre en l’assemblea.
  • Discussió sobre si son necessàries tantes comissions o si cal adaptar-les a l’estructura i realitat de l’assemblea. Ser conscients que serà difícil de mantenir la gent a la plaça i que aquesta presència pot anar oscil·lant, prendre-ho com una realitat canviat sense que això en desil·lusioni per tirar endavant.
  • Es proposa fer accions amb els turistes per tal de donar-nos a conèixer, com per exemple anar a la platja i informar-los mitjançant megafonia o amb pamflets ( s’obre una discussió sobre si es sostenible i eficaç el paper) . També es proposa fer accions al carrer major dissabte a la tarda.
  • Es proposa que les comissions treballin per separat tots els temes i que llavors un representant informi i proposi a l’assemblea els acords presos. En aquest sentit, es creu que es important crear espais de discussió sobre determinats temes que importin a tota la societat, convidant algun ponent o preparant nosaltres el tema i obrir un debat de reflexió, que estaria bé realitzar al passeig per atreure a tota la gent interessada.

 

S’ha arribat als següents acords:

 

  • Trobada el dilluns 4 de juliol a les 20h a les plaça, per tal de col·locar un plafó informatiu permanent, que tingui un distintiu visible de la i (informació i indignats) on s’aniran penjant informacions d’accions, i totes aquelles aportacions que es vulguin fer. També es col·locaran pancartes a les rotondes d’entrada a Palamós per Sant Joan , a la de correus, i a les escales del Casino.
  • Penjar missatges o eslògans als balcons, se’n faran aquest dilluns, utilitzant el logo distintiu de l’acampadapalamos . Aquest logo s’utilitzarà a totes les pancartes.
  • S’anirà el dimecres dia 6 de juliol a les 7.50 a l’oficina de treball per donar informació.
  • Confirmar la xerrada que el Sr. Arcadi Oliveres farà el dia 30 de juliol a Palamós. En cas afirmatiu fer-ne publicitat.

 

Es tanca amb el torn obert de precs i preguntes, on no hi ha més intervencions i es dona per tancada l’assemblea a les 23h.

Anuncis

From → Actes assemblees

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: