Vés al contingut

Comissió d’extensió

9 Juliol 2011

Hola pobles, viles i barris!

Des de la comissió extensió primer de tot volem disculpar-nos per no haver dit res durant masses dies i és que hem entrat en un procés de reflexió sobre la comissió extensió la qual us adjuntem. És una reflexió que compartim totes les que formem part de la comissió i que considerem que les altres comissions de plaça catalunya també haurien de fer. La horitzontalitat i la coordinació són les peces clau d’aquest moviment i hem de continuar així.

Per això també us enviem una proposta feta des de l’Assemblea de Sants que perfila una coordinació que també va en la mateixa línia. Es va presentar en la trobada de barris de Barcelona celebrada el passat diumenge i ara les assemblees dels altres barris l’estan discutint, reformulant i en sortirà una proposta en ferm el pròxim diumenge 10 de juliol a la següent trobada de barris. Des de Sants també ens han demanat que ho enviéssim als pobles i viles perquè reflexioneu sobre com articular el moviment 15M i també sobre quines propostes teniu de cara al 20 i 21 de juliol i de com encarar l’estiu i les següents convocatòries de la tardor i que vingueu el dia 10 de juliol a les 19h a la Glorieta del Parc de la Ciutadella.Us el remetem tal qual l’han enviat:

Bones gent us enviem aquest mail des de l’Assemblea de Sants per col·laborar el màxim en convertir en un nou èxit la convocatòria del 10 de Juliol a les 18h a la glorieta del parc de la Ciutadella. Adjuntem la proposta de coordinació que varem presentar a l’anterior assemblea de barris i també us proposem que porteu propostes encarades als dies 20 i 21 de juliol. De la mateixa manera des de Sants ja estem pensant en com encarar el curs proper, manifestació 15 d’octubre, consulta popular, etc….

Tambè animen als pobles a venir a la trobada del dia 10 de juliol a les 19h  per parlar juntes de les mobilitzacions del 20 i 21 de juliol i de com  ens coordinem a nivell territorial.

Salut i alegria

Assemblea Popular de Sants

I sobretot dir-vos que això tot just comença, que la lluita continua, i que des d’extensió estarem amb vosaltres fins que ens necessitem, per fer un traspàs de contactes i d’informacions i que amb el temps la comissió extensió estigui formada per gent de tot el territori i així fer-la més democràtica i hortizontal.

Salut!
Ens veiem el dia 10 de juliol. Els barris de Barcelona a les 18h i els pobles i viles de tot el territori català a les 19h.

Comissió extensió 
http://extensiobcn.wordpress.com/

Anuncis

From → General

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: