Vés al contingut

ACTA DE L’ASSEMBLEA DE L’ACAMPADA PALAMÓS DEL DIA 19 D’AGOST

26 Agost 2011

Ens reunim a les 21h, la gent va arribant poc a poc i comencem l’assemblea a les 21:25 amb un total d’assistència de 6 persones.

Es treballa sobre el següent ordre del dia:

1.-  Xerrada retallades sanitat dissabte 27 d’agost a les 19h al Passeig del Mar. S’aprova el cartell de difusió d’aquesta xerrada, que es  penja al blog d’acampada Palamós. Es prepararan cartells per fer-ne la distribució per diferents pobles, tal i com s’estableix: Toni – Calonge, Janet-Palamós sud, Antonio-barri vell Palamós, Josep Maria-Palamós Est, Àngels-Palafrugell, Antonio-Calella Llafranc, Txeque-St. Antoni Calonge..de moment. Quan estiguin fets els cartells, s’enviarà un mail per tal que la gent s’apunti a fer les penjades que quedin pendents.

S’acorda, també, preparar dues pancartes per penjar a les rotondes de correus i de davant de la cafeteria Mònica, es quedarà un dia per preparar-les (Antonio, Patti  i qui pugui..)

En Jordi ha presentat una OMCA  a l’Ajuntament de  Palamós, demanant autorització i  material per l’organització de la xerrada, encara estem pendents de resposta.

En Jordi ha elaborat un nou cartell de Palamós-desperta, on es fa rectificació de l’hora de l’assemblea, a les 21h.

  1. Plafons informatius. S’han aconseguit tres portes per elaborar aquests plafons. S’acorda que en Jordi i l’Antonio se les enduran per pintar-les i condicionar-les.
  2. Trobada inter-assemblees a la Bisbal. Es va celebrar el diumenge dia 14 a la Bisbal, de la nostra acampada hi van assistir 8 persones. Ens expliquen que hi van assistir persones de les acampades de la Bisbal, Figueres, Rupià, L’Escala. També hi van assistir les persones que participen a la marxa cap a Brussel·les, se les va anar a rebre a la carretera i després van anar tots junts cap al centre de la Bisbal. A la xerrada es van compartir impressions i i ens vam donar suport mutu. A destacar que a l’assemblea de Girona han creat una comissió d’informàtica que elabora un programa de xarxa social lliure que es podria utilitzar per comunicar-nos. Es va proposar fer una trobada de tothom al setembre, queda pendent el dia. Hi haurà una reunió preparatòria a primers de setembre. Es demana que algú es posi al davant en l’organització d’aquest tema d’organització amb les altres assemblees.
  3. Llista de col.laboradors-simpatitzants de l’acampada Palamós. Es proposa que cadascú aporti un grup de persones que estarien disposades a col·laborar en moments i actes puntuals. Es proposa elaborar un full d’excel a Google docs , zona restringida,  que anem penjant-hi les dades de les persones interessades (nom de pila, mòbil i mail). L’Antonio s’ofereix per gestionar aquesta llista.
  4. Grup de treball Mas Bargalló. El grup es va reunir el dimecres dia 17 d’agost i van decidir posar-se en contacte amb el propietari per a exposar-li les seves propostes. L’Aleksan ha elaborat el  projecte d’objectius d’aquest  Mas. S’està estudiant el tipus de contracte que es pot realitzar (cessió d’ús, masoveria urbana), d’acord amb el que estableix la Llei. S’han posat en contacte amb la Cooperativa Integral Catalana i Sostre cívic, organitzacions especialitzades en aquest tema. En Toni i algú més quedaran un dia properament per parlar amb ells i assessorar-se, qui s’hi vulgui afegir que contacti amb el Toni. Es proposa fer una trobada, a finals de setembre, per donar a conèixer la casa i el projecte, obert a tothom que hi estigui interessat.  El dia 4 de setembre es farà una visitat amb diversos arquitectes que facin les seves valoracions i consells.

En el torn obert de paraules es van fer les següents propostes:

  • En Jordi explica que hem rebut al Facebook una convocatòria de mobilitzacions contra les retallades de sanitat, pel dia 3 de setembre. Es tallaran de manera intermitent, cada 5 minuts, les carreteres, informant als conductors de les greus retallades en matèria de sanitat. Es parla que a Palamós, seria un bon punt l’entrada a Palamós a l’alçada del pont de ferro, queda pendent de confirmar. S’ha enviat un mail als organitzadors demanant informació i material per distribuir aquell dia. Es concretarà a la següent assemblea.
  • La Janet porta un document , penjat a google docs, que ha elaborat  l’assemblea de Girona, on s’informa de manera clara i contundent el perquè s’ha d’estar a les places i participar a les assemblees. Quedem d’acord de re elaborar-lo amb el nostre logo i informació de l’acampada Palamós i distribuir en els actes , xerrades,  etc… i bústies.

 Es dona per finalitzada l’assemblea a les 23h.

Anuncis

From → Actes assemblees

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: