Vés al contingut

L’Associació de veïns de Sant Joan dona suport al projecte Mas Gallardó

16 Octubre 2011

Molta gent particular i entitats de Palamós, estan manifestant el seu suport al projecte Mas Gallardó. L’Associació de veïns de Sant Joan, ens ha fet arribar per escrit el seu suport al projecte, la qual cosa, ha sigut rebuda amb molta satisfacció per les persones que formen part del grup promotor. Com ja sabeu, es tracta d’un projecte cooperatiu per la recuperació del patrimoni arquitectònic i forestal i la sobirania alimentària vertebrat al voltant del mas Gallardó.

L’esperit del projecte en fonamenta en 4  eixos principals:

  • Recuperació del mas i el seu entorn
  • Coneixement del medi rural i forestal
  • Tallers d’activitats culturals diverses i de recuperació dels coneixement que permetien l’autosuficiència de les persones que vivien a pagès en el passat
  • Treball cooperatiu i convivència

Si voleu mes informació: http://masgallardo.wordpress.com

masgallardo25@gmail.com

 

 

Anuncis

From → General

One Comment
  1. un dels grus problemes que tenim a palamos es el de las associacions que la majoria de vegades , decideixen i donen support a accions politicas dins del municipi sense consultar als palamosins de apeu que no pertanyen a associacions i que sempre son els mes afectats per aquestas decisions.normalment els politics van de la ma amb las associiacions i junts decideixen per nosaltres,Es democratic aixó? fins quin punt aquets loobys prenen las decissions per el bé comú o moguts per els seus propis interesos? com una mena de caciquisme maquillat de representants del poble devant les administracions publicas .i aixi tirar endevant projectes com el del pla de barris el cual es va decidir sense participacio dels propis veins afectats i lo mes fort es que va ser lássociacio de veins de sant joan qui ens va representar en el concurs acceptan el que paguessim un 25% de l ,obra ´sense haber-ho consultat als propis veins afectats, la raó va ser que nosaltres no teniem associació de veins , que era imprescindible que lássociacio de veins afectada ho demanes, crec que tot plegat ha sigut injust ´antidemocratic i ple de mentidas i enganys Desgraciadement CAP ASSOCIACIÓ ens ha vingut a ajudar als veins realment afectats.
    Sera que totes reben subvencions i no volen mossegar la má que el s-hi dona menjar?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: