Vés al contingut

Assemblea 4 de novembre de 2011

5 Novembre 2011

Assistents: Ton, Jan, Con, Jor.

1r.- Mas Gallardó: Donada la manca d’assistència de les persones compromeses en aquest projecte en les dues darreres convocatòries, l’Assemblea decideix ajornar qualsevol acord sobre la redacció del contracte de masoveria fins que hi hagi un quòrum suficient de persones implicades en el projecte. La propera reunió de la Comissió de Mas Gallardó serà el proper dimecres 9 de novembre a les 20,30 hores al Punt d’Informació Juvenil.

2n.- L’Assemblea decideix de traslladar el dia de reunió setmanal als diumenges a les 18 hores al Punt d’Informació Juvenil. La propera Assemblea serà el diumenge 13 de
novembre.

3r.- Debat partits extraparlamentaris:

– El partit Pirates de Catalunya ens ha informat que la Junta Electoral ha adjudicat el Teatre La Gorga de Palamós el proper dilluns dia q4 de novembre de 19 a 21 hores per fer aquest acte.

– El proper dilluns 7 de novembre una comissió formada per Jan i Jor aniran a La Gorga per parlar de temes tècnics d’organització.

– Convocatòria pel proper dilluns a les 7 de la tarda al Bar Catalunya (pça. Catalunya) per enganxar els cartells del Debat.

– S’aproven els cartells A i D dels quatre models presentats amb alguna esmena que corregirà en Jor. S’adjunten els cartells al final de
l’acte.

– S’acorda fer arribar els cartells a totes les acampades de Girona amb les que tenim contacte per que en facin difusió.

– S’acorda redactar una nota de premsa pels medis de comunicació. Aquesta serà enviada el dissabte mitjançant correu electrònic a les adreces d’Acampada Palamós perquè tothom pugui presentar les esmenes. Un cop corregida serà enviada a la premsa dilluns i divendres. A Ràdio Palamós es delega en Jor.

El debat d’estructura de la següent forma:

Presentació acte 1′ per part del
moderador/a

Presentació partits 2′ per cadascun

Preguntes per blocs: economia, social, cultura. Respostes de 2′ per partit. (total 7 preguntes)

Debat obert de 10′

Demanda de vot per cada partit 2′

Preguntes del públic assistent fins el final de l’acte (respostes 1′ per partit) (aprox. 4 preguntes).

L’acte s’acabarà quan ens facin fora.

Per controlar el temps es muntarà un llum vermell ben visible per tothom que senyalarà la manca de 10” abans de la finalització del temps i romandrà encès quan es compleixi el temps.

A continuació es feu una pluja d’idees per redactar preguntes a fer als partits per part dels assistents. Per tal de fer-ho extensiu a tothom es prega que s’enviïn aquelles  preguntes que cadascú vulgui fer al partits al correu acampadapalamos@gmail.com amb l’assumpte DEBAT. Durant la propera assemblea es votaran i aprovaran les preguntes escollides.

Anuncis

From → Actes assemblees

One Comment
  1. janet permalink

    veient les previsions de temps crec que hauríem d´aplaçar la penjada de cartells almenys per dimecres.a més està dificil que estiguin preparats per dilluns.que dieu??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: