Vés al contingut

Acta Assemblea 15 de gener de 2012

16 gener 2012

Acta Assemblea de 15 de gener de 2o12.

S’inicia l’assemble a les 18:15h.

– Es parla sobre les actuacions de protesta respecte a les actuacions de l’Ajuntament amb les quals no estem d’acord. S’acorda preparar el material durant la propera assemblea. Cal portar el material necessari.

– Es decideix fer una acte de protesta el dia de la rua de carnaval.

– Es fa una pluja d’idees per reordenar les actuacions de protesta durant el període de carnaval i buscar la col·laboració de la població. Es preveu començar la campanya a finals de mes i es proposa el calendari d’actuacions d’aquí a Carnaval. Es valora quins passos cal seguir per fer aquesta actuació i quin volum de gent serà necessària per portar a terme aquesta actuació. S’estima inicialment que haurem de ser unes 8-10 persones mínim pel tipus d’acció de protesta, però que quants més siguem millor!. Veniu a les Assemblees per informar-vos de com col·laborar en aquest acte! Necessitem el màxim de gent possible!

– Es proposa mirar d’organitzar una fira d’intercanvi de cara a la primavera. Es valora molt positivament la proposta i es comença a buscar una data de cara a maig. El dia 1 de maig seria un bon dia ja que és dimarts i possible pont. Es proposa també fer un àpat tipus la “sopa de pedres” de la fira d’intercanvi de Mieres, però adaptant-ho a l’època (primavera), de manera que cadascú que en vulgui aporti algun aliment i es reparteixi per tothom.

– S’ha trobat finalment un terreny per al projecte d’horts comunitaris. És un terreny situat vora la C-31 on els propietaris s’han mostrat força interessats en que aquest terreny que havia quedat força tallat per les obres de la nova C-31. Els propietaris han dit que hi ha aigua, però que s’ha de buscar el pou. No hi ha llum però es disposen d’unes plaques solars que es podrien instal·lar. Es parla sobre el tipus de tancaments que s’hi poden fer i si és viable i segur deixar-hi el material (caseta, plaques solars, eines,…). No té gaire sentit fer-hi tancaments, però els veïns han comentat que a vegades entren a robar-hi i a fer-hi destrosses. Hi ha moltes finques a la vora també abandonades. Es procurarà portar-hi la caseta aquesta setmana, ja que fa 15 dies que hauria de ser fora.

– Un dels components de l’assemblea ha anat a les jornades de la Cooperativa Integral Catalana. En resum, si es vol fer alguna associació/cooperativa, recomanen no fer cap associació sinó que és millor entrar a formar part de la cooperativa i adscriure’s a ells per tal de moure’s sota el seu marc legal i d’assessorament. S’ha “d’entrar” a la CIC creant la figura de Xarxa Local que s’adscriu posteriorment a la CIC. S’explica una mica el funcionament de la CIC i com es pot aprofitar a nivell local per entrar aquí. Es demanarà informació a CIC sobre com fer-ho des d’aquí. Es planteja de cara al mes de febrer fer la xerrada amb la CIC sobre el cooperativisme.

– Es comenta que aquí seria molt interessant integrar el peix i el mar en el moviment cooperatiu, ja que és un vector que encara no s’ha treballat enlloc. Es podria iniciar el projecte a nivell local i comprovar si és viable llavors integrar-ho a dins de la Cooperativa Integral. S’estudiarà la viabilitat d’aquest projecte cooperatiu a nivell local.

– Es recorda que s’haurien d’anar fent cartells per renovar el punt d’informació dels Indignats de la Plaça Catalunya. Que cadascú aporti els cartells que cregui convenients i es deixen algunes còpies dels cartells per anar-los renovant. També s’hauria de fer un cartell de currículum vitae d’actuacions fetes pel grup de Persones Indignades de Palamós per fer visible que el moviment no s’ha aturat des del seu naixement i que segueix viu i reivindicatiu.

Es dona per acabada l’assemblea a les 21:20h

Anuncis

From → General

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: