Vés al contingut

Ajuda’ns a aturar de nou el Desnonament d’una Familia a Palamós! Aquest divendres 27 d’abril a les 8,30!!

24 Abril 2012

El proper Divendres dia 27 d’abril a les 8:30h al C/ de la Rutlla Alta, 3 (o bé a l’aparcament del Gros Mercat del polígon de Palamós).

ANEM A ATURAR DE NOU EL DESNONAMENT D’UNA FAMÍLIA DE PALAMÓS!!!!! CAIXA PENEDÈS, QUE FORMA PART DEL GRUP BMN DE MADRID, SEGUEIX ENDAVANT EN LA VOLUNTAT DE DESTROSSAR LA VIDA DEL PERE CROSA, LA SEVA COMPANYA I EL SEU GERMÀ.

El passat dia 10 d’abril es va posposar el desnonament de la casa on viuen (casa heretada del seu avi). Per qui no el conegue, en Pere és un emprenedor que va hipotecar casa seva per poder reformar un local que va llogar amb dos socis i on hi van muntar el restaurant El Portal, situat al centre de Palamós. Amb la crisi, els seus socis es van enfonsar i ell no s’ha pogut fer càrrec de la hipoteca. CAIXA PENEDÉS els vol fer fora i els vol deixar amb un deute per sempre i això és una condemna a l’exclusió social!!!! VINE A DIR PROU ALS BANCS USURERS: PASSA A L’ACCIÓ, A LA LLUITA PACÍFICA DE LA PAH!!! LES PERSONES JUNTES PODEM!!!!!!!!!!!!!!!

Avui potser són d’altres “desconeguts” els qui necessiten ajuda, qui sap si demà serà algún conegut/familiar/amic o tu mateix/a qui hagi de demanar ajuda… Per poc que puguis acosta’t!

Anuncis

From → General

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: