Vés al contingut

Acta Assemblea post-cassolada 15/05/2012

17 Mai 2012

Un cop finalitzats els actes festiu de celebració del 1er aniversari amb la casserolada popular, es va fer una Assemblea amb tots els presents per coordinar alguns temes que estaven pendents:

– El proper diumenge 27 de Maig es portarà a terme a Palamós la Marató contra la Pobresa. Des de l’organització s’han ofert a incloure als actes la recollida de firmes per a la ILP per part de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. L’assemblea decideix acceptar a priori l’oferiment, supeditat però a la decisió de l’assemblea de la PAH prevista pel proper dia 22 (llavors es coordinaran horaris i voluntaris per a la recollida de firmes).

– El mateix dia 27 de Maig es comunica també que hi ha prevista una xerrada a les 12h al principi del passeig (a la font de la rosa dels vents, al costat de l’oficina de Turisme) per denunciar les violacions de dones que han passat darrerament a Palamós i denunciar els casos oberts i la ineficiència mostrada per la justicia fins al moment. Es convoca tothom a assistir-hi per donar suport a les afectades.

– També el diumenge 27 es recorda que hi ha prevista la Xerrada i col·loqui amb la Elena Idoate, del Seminari Seminari d’Economia Crítica Taifa: “Crisi – Estafa” a l’escenari de les sardanes al Passeig de Mar, i que correspon a la xerrada que mensualment s’organitza des d’Acampada Palamós. Es comenta també que s’oferirà una visió crítica sobre el rerafons econòmic de la Marató de la Pobresa i com el sistema se n’aprofita de la bona voluntat de les persones en aquests actes.

– Es comunica també que el proper dia 24 de Maig, l’Ateneu de Palamós ha organtizat un passi de video en commemoracio del 1er aniversari del 15M al cinema Kyton (19:00h) on es passarà un curmetratge i la conferència gravada en video que va fer l’Arcadi Oliveres el passat 30 de juliol de 2011 al passeig de Palamós. El cost de l’entrada és de 3€.

S’engresca a tothom a participar al màxim d’actes possibles i es dóna per finalitzada l’Assembla a les 22:30h

Anuncis

From → General

2 comentaris
  1. Em costa d’entendre el motiu que ha provocat la programació per part de l’Ateneu de Palamós de la projecció d’una xerrada-conferència organitzada (realment) per nosaltres amb l’Arcadi Oliveres. Em costa a més entendre que això es faci amb entrades de pagament – 3 euros – i em pregunto si el propi Arcadi ho aprovaria en cas de saber-ho? Crec que hi ha molts motius per fer difusió de propostes d’economia alternativa per “repetir” les de fa un any. No per dolentes, sinó perquè crec que el propi protagonista hores d’ara haurà canviat el seu discurs d’acord amb la conjuntura dels durs moments que estem passant i que s’apropen.
    No ho entenc…

  2. David permalink

    Jo tampoc no ho acabo d’entendre com i perquè s’ha organtizat això des de l’Ateneu de Palamós i especialment sense haver ni avisat a Acampada Palamós de que es volia fer això i si ens hi voliem unir/participar o no…

    A l’assemblea es va comentar l’altre dia però la veritat és que ningú en sabia res exacte d’on havia aparegut això ni com ni on es feia.
    Tampoc estic gens d’acord en que es cobri entrada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: