Vés al contingut

Acta assemblea 8 de juliol de 2012

10 Juliol 2012

Acta de l’assemblea 8 de juliol de 2012

Al Passeig del Mar de Palamós davant l’escenari de sardanes a les 23 h, desprès de la sessió de Cinema – debat on s’ha projectat el  documental: Piratas.

Ordre del dia

1.- Revisió de l’organització de les properes activitats a portar a terme al Passeig de Palamós.

2.- Informació sobre la PAH de Palamós

3.- Informació sobre la Plataforma per la sanitat del Baix Empordà

Precs i preguntes.

1.- Els propers actes al Passeig de Palamós seran:

                22 de juliol.- Xerrada amb Enric Durán -“Cooperativa integral catalana + ecoxarxes”. Està confirmada amb l’Enric Durán. Cal fer el cartell i la difusió a través de la nota de premsa i les xarxes socials.

                11 d’agost. Cinema-debat: Homenatge a Catalunya II. Es torna a programar ja que no es pogué projectar per la manca d’autorització municipal. Ja tenim la còpia en DVD.

                22 d’agost. Xerrada amb Xavier Besalú. Professor de la UdG- “Educació pública?” (Títol provisional). Està confirmada, pendent d’una conversa telefònica quan s’acosti la data.

                8 de setembre. Cinema-debat: no hi ha cap títol decidit. Es proposa “#La Plataforma, el documental” de la PAH. Cal parlar-ho amb ells. Es farà a la propera reunió de la PAH, dimarts.

                22 de setembre. Xerrada amb Jaume Barberà. El títol es decidirà més endavant segons les converses mantingudes. Està confirmada.

De totes aquestes activitats ja s’ha entrat per registre l’Omca.

2.-  Les reunions de la PAH es segueixen fent els dimarts. Tenen una assistència mitjana d’unes 14 o 15 persones. En la darrera reunió es parlà de preparar una acció pacífica contra una entitat bancària de la vila de les que estan posant més problemes amb el tema dels desnonaments. S’informarà adequadament.

3.- Sobre la Plataforma per la sanitat del Baix Empordà es comenta que no es veuen clars els seus objectius. Aquests són molt inconcrets i es posen molts condicionants a tirar endavant qualsevol iniciativa que signifiqui tocar els estaments administratius, mèdics o assistencials de l’Hospital de Palamós. Davant de tot plegar es decideix per assentiment deixar d’anar a les reunions d’aquesta Plataforma mentre no es vegi un canvi substancial en la seva organització i objectius.

En  la part final de l’assemblea en Bor. ofereix uns altaveus més grans pels actes que es facin al Passeig del Mar i millorar així la qualitat del so. També l’Al. proposa de trobar un micròfon sense fils per les xerrades i els debats posteriors al cinema, de manera que no calgués aixecar-se per intervenir en ells.

Anuncis

From → Actes assemblees

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: